Over Berlincard

Hallo, mijn naam is Vincent. Ik beheer deze website sinds 2018 en ik heb het genoegen gehad om tot nu toe veel grote Europese steden te bezoeken: Londen, Parijs, Rome, Barcelona, Praag, Lissabon en Amsterdam zijn er slechts enkele van. Zelfs buiten ons continent heb ik steden als Singapore,Sydney, Auckland en Hong Kong kunnen ontdekken.

Ik weet dus het een en ander over stedentrips. Ik heb de belangrijkste bezienswaardigheden zelf gezien en weet hoe duur en druk ze kunnen zijn. Ik weet dat je goed voorbereid moet zijn om de bezienswaardigheden ontspannen te houden en je reisbudget niet te overschrijden.

Waarom deze website?

In mijn ervaring zijn stadspassen complexe producten die niet altijd gemakkelijk te begrijpen zijn. Het is vaak moeilijk om erachter te komen of een City Pass ├╝berhaupt de moeite waard is – vooral omdat elke toerist op een andere manier reist. Sommigen bezoeken in korte tijd veel attracties, terwijl anderen liever ontspannen en alleen geselecteerde bezienswaardigheden bezoeken.

Aangezien je met sommige stadspassen meer dan 50 bezienswaardigheden kunt bezoeken, verandert er altijd wel iets. Sommige attracties verdwijnen spoorloos uit de portefeuille, andere worden toegevoegd. De prijs van sommige producten verandert regelmatig. Het is mijn doel om deze informatie zo actueel mogelijk te houden.

Van de meeste aanbieders ontvang ik een commissie als u een product koopt via mijn affiliate links. Het commissiepercentage is voor alle producten gelijk, dus ik heb geen prikkel om bepaalde stadspassen te bevoordelen. Toch ben ik door de betaling niet helemaal onafhankelijk. Niemand bemoeit zich echter met mijn werk. De producten worden voor u niet duurder door de partnerlink. Voor de aanbieders van de passen zijn dit marketingkosten die zij ook via andere kanalen uitgeven.

Contact

Als je contact met mij wilt opnemen, mail te sturen, stuur je e-mail van via het contact formulier.

Houd er rekening mee dat ik geen vragen kan beantwoorden over producten die je al hebt gekocht. Als je een probleem hebt met je City Pass, is de aanbieder/uitgever van het product (ok reserveringsportals (bijv. Get Your Guide of Tiqets.com) kunnen je beter informeren over je specifieke geval.

Let op bezoek je deze website omdat je binnenkomt via een naam van een citypass? zoals Berlincard in dit geval dan is het goed om te weten dat we niet gelieerd zijn of onderdeel zijn van de aanbieder van de Citypass. We bieden je alleen veel informatie over de Berlincard.

Plaats een reactie